Η «ΚΛΑΚ ΦΙΛΜ» παρουσιάζει…

Standard

Διαβάζοντας το post «Η σημερινή κρίση και πως θα ξεπεραστεί» και στα σχόλια ιδιαίτερα εκείνο με τίτλο «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ», ένιωσα τεράστια ανακούφιση…
Μετά το «σεντόνι» περί ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, κατάλαβα πραγματικά γιατί πρέπει να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ (ομολογώ πως είχα αφελείς απορίες μέχρι σήμερα).
Και όχι μόνο αυτό, αλλά ξέρω ποιόν και γιατί να μισήσω για την κατάντια του Έλληνα.
ΝΑΙ, είναι κάποιοι πρασινομπλέ καλικάτζαροι που έχουν βάλει στόχο στη ζωή τους, να μη δώσουν ούτε ψίχουλο στον αγωνιστή νεοέλληνα.

Το γιατί δε θέλουν, δε χρειάζεται ανάλυση: Γιατί έτσι ΔΕ θέλουν ρε φίλε!

Το γιατί πάλι αυτοί οι κυβερνώντες είναι τόοοοσο σαδιστές που δεν ανοίγουν τα θησαυροφυλάκια (που ξεχειλίζουν από χρήμα) για να φάει ο λαουτζίκος και κανένα μπιφτέκι, δεν το ξέρουμε. Απλά μαζεύουν το χρήμα και αρνούνται να το μοιράσουν από βίτσιο, έστω και αν χάσουν την εξουσία. Γι’ αυτό κι άλλωστε η χώρα μας έχει ως γνωστόν Πλεόνασμα 1235% του ΑΕΠ…!
Μαζεύουν, μαζεύουν, μαζί τους θα τα πάρουν?

Βέβαια, το γιατί οι Έλληνες είναι τόοοοοσο μαλάκες και μαζοχιστές που το φχαριστιούνται και από πάνω, ψηφίζοντάς τους, επίσης δεν το ξέρουμε.
Εκτός αν είναι τόοοοοσο ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν αυτά που τους λένε οι σύντροφοι.
Μα είναι τόσο απλά αυτά μας γράφουν:
«Η υγεία είναι απαράβατο δικαίωμα»
«Η φτώχεια δεν έχει καλοπέραση»
«Αγωνιζόμαστε για το χτύπημα της ακρίβειας»
«Αγωνιζόμαστε για την προάσπιση του δημόσιου χώρου»

Ας παίξουμε ένα παιχνίδι ρόλων λοιπών:
Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά!!! Υπουργός υγείας ορκίζεται ο σύντροφος Χ.
Ως γνωστόν φθάνουν οι φάκελοι του υπουργείου με τα φλέγοντα θέματα – τους φέρνει ο Γ(ραμματέας):
Γ: -Σύντροφε Χ, υπάρχει πρόβλημα με τις προμήθειες στα νοσοκομεία.
Δεν έχουμε πιστώσεις, οι προμηθευτές δεν χορηγούν… ο κόσμος θα πεθάνει περιμένοντας…

Χ: -Μα πώς?
Γ: – Τι πώς? Ο Πρόεδρος είπε να συμμαζέψουμε λίγο τα έξοδα…
Χ: – Γιατί? Η υγεία είναι απαράβατο δικαίωμα!
Γ: – Τί γιατί? Γιατί δεν βγαίνει αλλιώς.
Ο σύντροφος Υπουργός Οικονομικών πρόλαβε και τα έδωσε για την «Άμεση εναρμόνιση των κατώτερων μισθών με τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς (1250 ευρώ)» – έτσι υποσχεθήκαμε λέει.
Επίσης, αυξάνοντας τις εργοδοτικές εισφορές κατά 50% για να χτυπήσουμε αλύπητα το κεφάλαιο, έκλεισαν 14 εργοστάσια και πήγαν στη Βουλγαρία.
Τώρα 3.000 επιπλέον άνεργοι λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας που βάσει της απόφασής μας είναι 80% του κατώτερου μισθού, δηλ. 1.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν ήταν και σωστό που είχατε πει «για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία» γιατί κάποιοι λένε ότι δεν τους πειράζει να παραμείνουν κι άνεργοι με 1.000 ευρώ, αφού θα ξεκουράζονται κιόλας…
Που να ξέρουν ότι σε λίγο δεν θα τους φτάνουν ούτε για τσιγάρα, αφού με τις αυξήσεις αυτές ο πληθωρισμός πάει για 15%…

Χ: -Δεν αντιλέγω ρε παιδί μου, αλλά πέραν του ότι αγωνιζόμαστε για το χτύπημα της ακρίβειας και βεβαίως η φτώχεια δεν έχει καλοπέραση, η υγεία είναι απαράβατο δικαίωμα…, ε?
Γ: -Εντάξει, είναι..! αλλά ΤΙ θα κάνετε σύντροφε Υπουργέ?
Χ: -Να φορολογήσουμε το Κεφάλαιο και από ‘κει θα δώσουμε στην Υγεία (που είναι και απαράβατο δικαίωμα).
Γ: -Μα το κάνατε, δε σας είπα? Δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί να φορολογηθούν, γιατί μετά τις τελευταίες αποφάσεις, το Χρηματιστήριο έχει 40% της αξίας του, δεν υπάρχει πλέον πλοίο με Ελληνική σημαία και οι Τράπεζες τώρα ζητούνε από το κράτος, γιατί κανείς δεν κράτησε σε αυτές τα κεφάλαιά του μετά τους αυξημένους φόρους στις υψηλές καταθέσεις.
Χ: -Να πάρουμε Δάνειο.
Γ: -Δεν μας δίνει κανείς, γιατί οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί κρίνουν ότι δεν μπορούμε να το αποπληρώσουμε.
Χ: -Να, ρε συ! Τι καθόμαστε? Να ζητήσουμε από τον φίλο μας τον Τσάβες. Μη ξεχνάς ότι η υγεία είναι απαράβατο δικαίωμα!
Γ: -Τον πήρε ο Σύντροφος Πρόεδρος…
Χ: -Και τι είπε?
Γ: -Τα μασούσε… ξέρετε οι καιροί είναι δύσκολοι… το πετρέλαιο έπεσε και δεν έχει πολλά τώρα… έχει οικονομικές στεναχώριες κι αυτός, καταλαβαίνετε. Μετά βρίζανε τον Μπους και οι δύο και ξεχαστήκανε… Τι θα γίνει τώρα σύντροφε Υπουργέ?
Χ: -Θα βγω στους δρόμους.
Γ: -…μμμ …ναι…. και..?
Χ: -θα ηγηθώ μιας πορείας προς το Μαξίμου για το απαράβατο της υγείας.
Γ: -είναι κάπως δύσκολο, γιατί έχουν περικυκλώσει το γραφείο σας οι: γιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και κάποιοι δικοί μας απ’ τους ανανεωτικούς, ξέρετε…
Χ: -Ναι, αλλά παράλληλα αγωνιζόμαστε και για την προάσπιση του δημόσιου χώρου.
Φώναξε λοιπόν την Ασφάλεια και πέταξέ τους έξω… δεν θα περάσει ο φασισμός! égalité, fraternité, liberté στο κάτω-κάτω. Δε μου λες, είδες πουθενά τα πράσινα σταράκια μου?

Γ: -Τα φοράτε σύντροφε, τα φοράτε…

Όσο και αν τα έγραψα με σκωπτική διάθεση, πιστεύω ότι η σύγχυση που προκύπτει από την ιδεοληψία και την ηθελημένη άγνοια -περί πραγματικής οικονομίας- των «συντρόφων», θα οδηγούσε τον μέσο Έλληνα σε καταρράκωση σε περίπτωση που έπαιρναν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.

Βασική αιτία, το μένος κατά των «κομμάτων εξουσίας» εν μέσω Μπους κλπ και ιδίως η εξίσωση ΠαΣοΚ με ΝΔ. Κυρίως αυτό το μίζερο αίσθημα του Αδικημένου, που μαραζώνει σε ψήφους επειδή οι άλλοι -αυτοί οι γλοιώδεις οι πράσινοι- πήραν τη μερίδα του λέοντος.

page10_2

Όπως ο Ξανθόπουλος, που δούλευε ορφανός στα σφουγγαράδικα -κοντεύοντας να μείνει και φυτό!- για να σπουδάσει ο κανακάρης δίδυμος αδερφός του, ο οποίος αφού έγινε μεγάλος και τρανός εισαγγελέας, του έφαγε την γυναίκα και τον δίκασε κι από πάνω τον φουκαρά, αδίκως εννοείται κατηγορούμενο για φόνο που έπραξε (ε, καλά!) ο Ανέστης Βλάχος…

Έτσι βλέπουν και την πολιτική οι «σύντροφοι»: γεμάτη από Ανέστηδες Βλάχους και ευνοημένους δίδυμους αδερφούς που κατατρύχουν τους σκυλοπνιγμένους, κερατάδες, τίμιους και αδικημένους Ξανθόπουλους. Άσπρα-Μαύρα. Κλακ Φιλμ.
Γι’ αυτό και η φωνή τους γίνεται όλο και πιο αφερέγγυα: όσο φωνάζανε πριν με τους πράσινους, φωνάζουνε και τώρα με τους γαλάζιους μη ξεχνώντας βέβαια να ξανα-αναφέρουν τους πράσινους. Σιγά τώρα μη σκιστούν τα καλσόν των Νεοδημοκρατών που αλωνίζουν, όσο προλαβαίνουν κι αυτοί…

ΥΓ: είπα για τα νοσοκομεία, και θυμήθηκα εκείνη την κατσαρίδα σε νοσοκομείο που στεκόταν και χάζευε ο Καραμανλής πριν το 2004 και ωρύονταν όλοι στα ΜΜΕ για τα «χάλια της Υγείας». Τι ωραίες εποχές, ε, πρόεδρε?

Advertisements

2 responses »

  1. ωραια γελασαμε ,αλλα η γαλαζοπρασινη δυσωδια και η ωμοτητα των μεχρι τωρα κυβερνησεων δεν παραγνωριζονται στο όνομα μιας δηθεν ρεαλιστικης πολιτικης. γιατι και τα χρηματα υπαρχουν
    (οπως ειπε και ο ανικανος ο αρχηγος σου ΓΑΠ) ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ (οπως καποτε γραφτηκε και στην λαμπρη προκυρηξη του ΟΧΕΜ).

  2. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ (ΠΟΥ ΚΡΥΦΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ/ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ), ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ…
    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.
    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ-ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ: ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΥΚΩΣΑΝΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΖΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s